Happy Customer

Je kent het wel, 'Wij van Wc-eend, adviseren...' en vul maar in. Daarom laten wij een aantal van onze opdrachtgevers vertellen over hun ervaring met Marvelous Media.

Werkt altijd beter, toch? 😉

Aangenaam Interieuradvies - Martins Fens:
Graag wilde ik een vertaling Engels hebben van mijn homepage. Ik zou het wel zelf doen, maar ik liep er steeds tegen aan. Gewoonweg geen tijd. Marvelous Media bracht uitkomst! Ik ontmoette Nadia Brander tijdens een ondernemersnetwerk en ze kwam op mij over als vriendelijk, bekwaam en met pit. Nadat ik de vertaling had ontvangen, kon ik ook mijn aanpassingen doorgeven. En dat is erg fijn. Ik ben erg tevreden met het resultaat en heb nu eindelijk mijn vertaling voor elkaar! Bedankt Marvelous Media!

ZeelZ, cosmeticapersoneelsbureau - Indra Zormpas, manager recruitment:
In onze huidige banenmarkt zijn recruitment en online marketing onafscheidelijk geworden.
ZeelZ en Marvelous Media hebben hierin al meerdere keren samengewerkt naar volle tevredenheid.
Met regelmaat sluit Nadia bij ons aan om onze Online Branding meer vorm te geven. Dit in de vorm van redigeren van teksten tot het maken van korte filmpjes. Wij hebben Nadia leren kennen als een integere sparringspartner waar wij zeker nog vaak mee in zee zullen gaan.

Volger van de workshop 'Bloggen en Column Schrijven' - Lonneke van Heugten, ondernemer:
Het was een professionele workshop. Je mocht alles vragen over persoonlijke, professioneel en zakelijk bloggen en krijgt ook overal een zinnig antwoord op. Dit afgewisseld met fijne schrijfoefeningen.