Mogelijkheden

Voor zowel tekstschrijven als Social Media kun je terecht bij Marvelous Media. Teksten kunnen vanaf blanco geschreven worden, maar bestaande teksten kunnen ook herschreven worden en/of geredigeerd. 

Social Media gaat 24/7 door, maar wil jij dat jouw bedrijf ook 24/7 bereikbaar en actief is? Of is dit voor jouw branche wellicht niet noodzakelijk en wil je gewoon meer laten zien waar jullie als bedrijf mee bezig zijn. Een kijkje achter de schermen voor de persoonlijke connectie met de volger en wellicht potentiële klant? Er zijn zoveel argumenten waarom iedereen voor zijn/haar bedrijf gebruik zou moeten maken van Social Media, maar daar ben jij zelf ook al achter. Anders was je vast niet bij Marvelous Media terecht gekomen.

Teksten schrijven en/of redigeren

De teksten op de website zijn niet meer actueel? Er zou eigenlijk weer eens een nieuwe blog geschreven moeten worden of een nieuwsbrief die maar blijft liggen? Voor teksten kun je bij Marvelous Media aankloppen! Van het volledig schrijven van een tekst tot het redigeren van een bestaande tekst of samen brainstormen over bv. de tone of voice, het is allemaal mogelijk. Marvelous Media neemt ook interviews af in opdracht en werkt deze uit tot een prettig te lezen tekst.

Content Creatie op aanvraag

Het is goed mogelijk dat jij zelf de Social Media en overige uitingen geheel onder controle hebt, maar dat de juiste beelden soms niet aanwezig zijn. Marvelous Media helpt je graag om de juiste beelden/visuals te maken. 

Social Media Advies plan

Wil jij wel graag zelf het Social Media beheer doen of heb je een werknemer die dit graag zou doen dan is deze optie geschikt voor jullie. Als je een Social Media Advies plan aanvraagt zullen wij de recente Social Media activiteit analyseren en op basis hiervan een adviesplan schrijven. In dit plan krijg jij tips & tricks om jouw Social Media kanalen op te starten en zo goed mogelijk te beheren.

Ondersteuning Social Media beheer 

De ene week hebben jullie wel tijd om perfecte beelden en teksten te plaatsen op Social Media en de week erna schiet het er volledig bij in. Marvelous Media helpt graag in de periode dat het te druk is of als je graag wilt sparren over een idee.

Maandelijkse blog schrijven

Als je regelmatig iets aan je website wijzigt wordt hij steeds opnieuw door Google gevonden. Het is daarom slim om maandelijks een blog van ongeveer 900 woorden te plaatsen. Marvelous Media neemt contact met je op over het onderwerp en schrijft dan maandelijks een mooie blog voor je!

Live Social Media reporter

Heb je een leuk event of een open dag? Marvelous Media kan ter plaatse zijn als Live Social Media reporter en alle accounts op de hoogte houden van alles wat er gaande is op jouw te gekke event!

Bij Marvelous Media begrijpen wij heel goed dat er een verschillende aanpak nodig is per bedrijf. 

Daarom denken wij graag met jullie mee als de bovenstaande mogelijkheden net niet helemaal naar wens zijn. De tarieven starten al bij € 40,- per uur exclusief BTW dus voor ieder bedrijf betaalbaar!