☆ Over Marvelous Media

Marvelous Media is een bedrijf wat zich specialiseert in teksten, content creatie en social media. Nadia Brander, het gezicht achter Marvelous Media, is al jaren bezig met deze drie onderwerpen, zowel hobbymatig als beroepsmatig. In haar vrije tijd woont ze ongeveer op Instagram en zij doet werkelijk overal inspiratie op. Met de quote 'Do what you love and you'll never work a day in your life' in het achterhoofd is het idee ontstaan om een eigen bedrijf te starten en op deze manier andere bedrijven te ondersteunen. Aan passie en creativiteit ontbreekt het in ieder geval niet!

Leuk weetje; ons logo is onstaan met het idee dat de typmachine het begin van de computer was, maar ook een manier om teksten op papier te zetten. Allebei dingen waar wij ons mee bezig houden. De kleur en het effect van waterverf is een persoonlijke voorkeur van Nadia.

Bij Marvelous Media begrijpen wij heel goed dat er een verschillende aanpak nodig is per bedrijf en branche. Wij denken dan ook graag met je mee als de standaard mogelijkheden niet helemaal aansluiten op jouw wensen. Omdat wij het belangrijk vinden dat de content de sfeer van jouw bedrijf ademt maken wij het liefst persoonlijk kennis met jullie én het merk en/of bedrijf. Wij kunnen van te voren wel vast zeggen; als jij liever alleen het volgersaantal op Social Media groter ziet worden ben je bij Marvelous Media niet aan het juiste adres. Wat wij willen is dat de volger oprecht een verbondenheid voelt met het merk en/of het bedrijf. Dat zij de interactie aangaan en een positief gevoel ontwikkelen.

Natuurlijk gaan wij ook voor het verhogen van de volgers, maar wij richten ons dus voornamelijk op branding. Roepen dat jouw bedrijf de goedkoopste is, is voor branding niet zo belangrijk. Het gaat om de emotie, het vertrouwen en de positiviteit die je wilt oproepen bij de volgers en potentiële klanten. Dit willen wij bereiken door de juiste beelden te maken, leuke content te creëren en de juiste tone of voice in te zetten. Enkel een hoog volgersaantal doet niet zoveel voor je bedrijf. Wij geloven in de kracht van echte volgers, fans en likes en daarom zullen wij die ook nooit kopen. Kun jij je vinden in onze visie? Neem dan snel contact met ons op.

 

header-home