Mogelijkheden

Voor zowel tekstschrijven als social media kun je terecht bij Marvelous Media. Teksten kunnen vanaf blanco geschreven worden, maar bestaande teksten kunnen ook herschreven worden en/of geredigeerd. Misschien is het fijn als iemand jouw tekst wat begrijpelijker maakt als je veel vaktaal gebruikt.

Social media gaat 24/7 door, maar wil jij dat jouw bedrijf ook 24/7 bereikbaar en actief is? Of is dit voor jouw branche wellicht niet noodzakelijk en wil je gewoon meer laten zien waar jullie als bedrijf mee bezig zijn. Een kijkje achter de schermen voor de persoonlijke connectie met de volger en wellicht potentiële klant? Er zijn zoveel argumenten waarom iedereen voor zijn/haar bedrijf gebruik zou moeten maken van social media, maar daar ben jij zelf ook al achter. Anders was je hier vast niet terecht gekomen. Wil je weten hoe anderen de samenwerking met Marvelous Media hebben ervaren? Bekijk dan de pagina Happy Customer.

 

Teksten schrijven en/of redigeren

Ben je op zoek naar een tekstschrijver? De teksten op je website zijn niet meer actueel? Er zou eigenlijk weer eens een nieuwe blog geschreven moeten worden of een nieuwsbrief die maar blijft liggen? Voor diverse soorten teksten kun je bij Marvelous Media aankloppen! Van het volledig schrijven van een tekst, denk aan je website teksten, tot het redigeren van een bestaande tekst. Samen brainstormen over de tone of voice van jouw geschreven tekst? Het is allemaal mogelijk. Marvelous Media neemt ook interviews af in opdracht en werkt deze uit tot een prettig te lezen tekst.
Tarieven vanaf € 58,- excl. btw
Website teksten € 95,- per pagina excl. btw

Content Creatie op aanvraag

Content creatie is iets wat sommige bedrijven graag uitbesteden. Het is goed mogelijk dat jij zelf de social media en overige uitingen geheel onder controle hebt, maar dat de juiste beelden soms niet aanwezig zijn. Marvelous Media helpt je graag om de juiste beelden/visuals te maken. Laat weten wat voor content jij nodig hebt, welke sfeer de content moet uitstralen en of je de content op Instagram, Facebook of ergens anders wilt inzetten en ik maak het geheel naar wens in orde.
Tarieven vanaf € 58,- excl. btw

Social Media Advies plan

Wil jij wel graag zelf het social media beheer doen of heb je een werknemer die dit graag zou doen dan is deze optie geschikt voor jullie. Als je een social media advies plan aanvraagt ga ik de recente social media activiteit analyseren en op basis hiervan een adviesplan schrijven. In dit plan krijg jij tips & tricks om jouw social media kanalen op te starten en zo goed mogelijk te beheren. Je krijgt digitaal een social media advies plan om zo jouw tijdlijnen zo goed mogelijk te kunnen vullen!
€ 350,- excl btw

Ondersteuning Social Media beheer

De ene week hebben jullie wel tijd om perfecte beelden en teksten te plaatsen op social media en de week erna schiet het er volledig bij in. Marvelous Media helpt graag in de periode dat het te druk is of als je graag wilt sparren over een idee. Ik kan je ondersteunen in het creëren van Instagram content of bij het vullen van je Facebook tijdlijn. Misschien is een social media strategie iets wat nog ontbreekt binnen jouw bedrijf? Samen met Marvelous Media kun je aan de slag gaan om een social media strategie te ontwikkelen en zo je social media content kalender te vullen.
Tarieven vanaf € 28,- per post excl. btw

Maandelijkse blog schrijven

Zou jij graag een blog op de website willen, maar het schrijven van die blog lukt niet zo? Dus eigenlijk wil je het laten schrijven van je blog liever uitbesteden? Dan ben je bij Marvelous Media aan het goede adres! Als je regelmatig iets aan je website wijzigt wordt hij steeds opnieuw door Google gevonden, het is daarom slim om maandelijks een blog van ongeveer 800/900 woorden te plaatsen. Marvelous Media schrijft deze blogs graag voor je. Ik neem contact met je op over het onderwerp, de input mag je per email of per audio bestand naar mij sturen. Dan schrijf ik wekelijks of maandelijks een mooie blog voor jouw bedrijf.
Tarieven vanaf € 58,- excl. btw

Live Social Media reporter

Heb je een leuk event of een open dag? Marvelous Media kan ter plaatse zijn als Live Social Media reporter en alle accounts op de hoogte houden van alles wat er gaande is op jouw te gekke event!
Tarief € 65,- per uur excl. btw en reiskosten

Offerte

Bij Marvelous Media begrijpt heel goed dat er een verschillende aanpak nodig is per bedrijf en per doelgroep, daarom zie je hier enkel vanaf prijzen. Vraag een offerte op voor een specifiekere indicatie.

Marvelous Media denkt graag met je mee als de bovenstaande mogelijkheden net niet helemaal naar wens zijn.  Neem vrijblijvend contact met ons op.